[honeypot vaardigverder-814]

  Vraag vrijblijvend een gesprek aan

  U kunt mij bellen op
  0616440689

  Of e-mailen naar
  info@vaardigverder.nl

  Ondersteuning bij een zelfstandig leven in Enschede.

  Soms is het fijn dat er iemand met je meedenkt. Iemand die jou ondersteuning bij een zelfstandig leven biedt, om te kunnen gaan leven zoals jij wilt. Door psychische klachten of problemen zoals autisme of adhd kunt u soms hulp of ondersteuning nodig hebben in uw leven.

  De manier waarop u geholpen wilt worden bij uw leven is voor iedereen verschillend. Het kan zijn dat u iemand nodig heeft met wie u gesprekken voert. Iemand die u helpt problemen te bespreken en op te lossen. Het kan zijn dat u iemand nodig heeft die helpt met structuur en regie aanbrengen. Of iemand die u helpt het overzicht te bewaren. Door deze ondersteuning wordt het weer mogelijk om te leven zoals jij wilt.

  Vormen van ondersteuning bij een zelfstandig leven

  Er zijn verschillende vormen van ondersteuning bij een zelfstandig leven in Enschede. Heeft u alleen behoefte aan een begeleider waarmee u wekelijks gesprekken voert om uw situatie te bespreken en te verbeteren? Waar loopt u tegenaan? Met welke problemen zit u het meest? Hoe kunnen deze worden verminderd? Een ambulant begeleider bespreekt dit met u.
  Ook kunt u hulp en ondersteuning nodig hebben bij het aanbrengen van structuur of regie in uw leven. Kijk op de homepagina of neem contact op om te bespreken wat mogelijk is.

  Zoals hierboven beschreven kan ondersteuning bij uw leven fijn zijn bij verschillende problemen. Denk aan psychische of sociaal-emotionele beperkingen, waardoor het lastig is om het overzicht te bewaren in uw leven en structuur en regie over uw leven te houden.

  Meer informatie over ondersteuning bij zelfstandig leven

  Een ervaren en professionele zorgaanbieder geeft u de juiste ondersteuning om een zelfstandig leven voor u mogelijk te maken. Wilt u meer weten over de verschillende vormen van ondersteuning die geboden worden? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact op! Ik help u graag verder.

  Contact Info

  Vaardig Verder
  Begeleiding en advies bij de ontwikkeling van kinderen
  Regio Enschede