[honeypot vaardigverder-814]

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

U kunt mij ook bellen op
06 16440689

Of een mail sturen naar
info@vaardigverder.nl

Ondersteuning bij een zelfstandig leven in Enschede.

Een zelfstandig leven is niet voor iedereen vanzelfsprekend! Om toch zelfstandig te kunnen blijven leven kan hulp soms nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het leven met een handicap, of met een stoornis zoals autisme of ADHD. Voor deze mensen zijn er verschillende vormen van ondersteuning. Zo kunt u ondersteuning krijgen bij een zelfstandig leven in Enschede door het voeren van wekelijkse gesprekken. U kunt in zo’n geval op ieder gewenst moment gesprekken voeren om uw situatie te bespreken en te verbeteren. Waar loopt u tegenaan? Met welke problemen zit u het meest? Hoe kunnen deze worden verminderd? Enzovoorts.

Naast het voeren van gesprekken kan er ook hulp worden geboden bij het aanbrengen van structuur of regie in uw leven voor een zelfstandig leven in Enschede.

Vormen van ondersteuning bij een zelfstandig leven

Zoals reeds beschreven kan ondersteuning bij een zelfstandig leven in Enschede om verschillende redenen erg fijn zijn. Naast fysieke beperkingen zijn er tal van andere beperkingen te bedenken, waarbij hulp wenselijk is. Denk ook aan psychische of sociaal-emotionele beperkingen, waardoor het lastig is om structuur en regie over uw leven te houden. Dan is het fijn dat er iemand met u meedenkt.

Meer informatie over ondersteuning bij zelfstandig leven

Zelfstandig leven is een recht voor iedereen! Een ervaren en professionele zorgaanbieder geeft u de juiste ondersteuning om dit zelfstandige leven voor u mogelijk te maken. Wilt u meer weten over de verschillende vormen van ondersteuning die geboden worden? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact op! Ik help u graag verder.

Contact Info

Vaardig Verder
Begeleiding en advies bij de ontwikkeling van kinderen
Regio Enschede