Zet de eerste stap naar verandering

  U kunt mij bellen op
  0616440689

  Of e-mailen naar
  info@vaardigverder.nl

  Online trainingen voor ouders. Volg op jouw tempo.

  Keuze 1. Gezinsobservatie: 10 tips op maat om jouw gezin te laten bloeien.

  LET OP !!! VERJAARDAGS-ACTIE: ALLEEN IN DE MAAND FEBRUARI NU VOOR 125 EURO!!!

  Voor wie?

  Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je hebt al zoveel geprobeerd. Het gezin draait, maar niet zoals jij zou willen.

  Met dit advies op maat krijg jij 10 tips om jouw gezin weer soepel te laten draaien. Bij elke tip staat duidelijke uitleg en praktische adviezen waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.

  Hoe werkt het?

  Na aanmelding vul je een vragenlijst in om een beeld te krijgen van jullie gezin.

  Jij maakt 2 keer een filmpje van een moment uit jullie gezinsleven. Nadat ik de filmpjes heb bekeken, komt er een telefonisch gesprek over de filmpjes.

  Hierna maak ik voor jou een advies op maat. Deze krijg je per mail toegestuurd.

  Jij probeert de gegeven tips toe te passen in jouw gezin en je houdt (eventueel) in een dagboekje bij hoe jouw gezin verandert.

  Na 3 maanden bespreken we het resultaat. Je mag dan nogmaals een filmpje sturen waar je feedback op krijgt.

  Prijs: €250,- LET OP !!! VERJAARDAGS-ACTIE: ALLEEN IN DE MAAND FEBRUARI NU VOOR 125 EURO!!!

  Opgeven

  Keuze 2. Meer structuur in jouw gezin

  Voor wie?

  Geschikt voor ouders van kinderen tussen de 2 en 6 jaar.

  Kinderen die opgroeien met genoeg structuur en zekerheid ervaren de wereld als voorspelbaar en veilig. Dit is heel belangrijk voor het welzijn van je kind.

  In deze training leer je hoe jij meer structuur in een dag kan brengen. Je leert hoe je op een ontspannen manier de leiding neemt over jullie dag en het gezinsleven.

  Hoe werkt het?

  De training bestaat uit voorbeeldfilmpjes, een presentatie en verschillende opdrachten die je in je gezin gaat uitvoeren. Tussendoor krijg je van mij tips, one-liners en prikkelende vragen om je te motiveren.

  Het meest geschikt is als je deze training voor jezelf uitspreidt over enkele weken. Zo zie je beter welk effect de training heeft op jouw gezin. Het doorlopen van de online onderdelen van de training duurt ongeveer 4 uur.

  Aan het einde van de training mag je een filmpje laten zien van jouw gezin waarmee het effect van de training zichtbaar is. Op dit filmpje krijg je feedback.

  Prijs: €200,-

  Opgeven

  Keuze 3. Respectvol benaderen

  Voor wie?

  Geschikt voor (temperamentvolle) ouders van (uitdagende) kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

  Soms kun je ze wel achter het behang plakken. Terwijl jij zo je best doet, loopt jouw kind je uit te dagen. Hoe durft ie! Je krijgt een grote mond, hij wil niet luisteren, heeft geen respect. Om gek van te worden! 

  Is dit hoe jij regelmatig het ouderschap ervaart? Geef je dan op voor deze online training.

  Door het volgen van deze training leer jij hoe je positief en respectvol kunt blijven naar je kind, ook bij uitdagend gedrag. Door zelf positief te blijven, maar ook door op tijd duidelijk je grenzen aan te geven.

  Door het volgen van deze training weet jij hoe je op een respectvolle manier zorgt voor een goede verbinding met je kind.

  Hoe werkt het?

  De online training bestaat uit filmpjes van ouders die positief en respectvol gedrag laten zien. Zo zie je direct wat werkt.

  Je krijgt uitleg over verschillende manieren van benaderen en opvoedstijlen. Herken je jezelf hierin?

  We plannen 2 weken na de start van de online training een telefonisch gesprek. We stellen dan samen een plan op met doelen specifiek voor jou. Je krijgt oefeningen om in je gezin te gaan toepassen.

  Na 3 maanden bespreken wij de uitkomst van deze gedragsverandering telefonisch en is het mogelijk om een filmpje te sturen die ik zal voorzien van feedback.

  Prijs €200,-

  Opgeven