[honeypot vaardigverder-814]

  Vraag vrijblijvend een gesprek aan

  U kunt mij bellen op
  0616440689

  Of e-mailen naar
  info@vaardigverder.nl

  PGB-begeleiding in Enschede aanvragen.

  Heeft u PGB-begeleiding aan kinderen nodig in Enschede of ergens anders in regio Twente? Reken in dat geval op een ervaren zorgverlener in Enschede. De pgb-begeleiding aan kinderen zorgt ervoor dat uw kind meer zelfstandig kan gaan functioneren en zijn zelfredzaamheid toeneemt. Voor jonge en oudere kinderen met bijvoorbeeld autisme kan pgb-begeleiding helpen bij het leren omgaan met hun mogelijkheden.

  PGB staat voor “persoonsgebonden budget”, wat in het leven geroepen is voor mensen met een ernstige ziekte of een handicap. U koopt hiermee zelf een zorgverlener in.

  Ook wanneer u te maken heeft met autisme of een soortgelijke beperking, kunt u aanspraak maken op een “persoonsgebonden budget”. Niet alleen wanneer u zelf te maken heeft met autisme kan de hulp van een ervaren zorgverlener wenselijk zijn. Mogelijk heeft uw zoon of dochter autisme, waardoor zijn of haar zelfstandig functioneren veel tijd en energie van u vergt. Een ervaren zorgverlener kan de zelfredzaamheid van uw kind vergroten, waardoor uw gezin niet ontwricht wordt. 

  Individuele PGB-begeleiding aan kinderen in Enschede door een ervaren zorgverlener

  Als zorgverlener bied ik persoonlijke, individuele pgb-begeleiding aan kinderen zoals bij autisme, adhd, of een verstandelijke beperking. Deze pgb-begeleiding aan kinderen zorgt ervoor dat uw kind leert omgaan met zijn mogelijkheden, meer zelfredzaam en zelfstandig kan worden. Uw kind kan thuis blijven wonen en u kunt als gezin goed blijven functioneren. Dit is fijn voor uw kind en fijn voor u als ouder! Geen ouder vindt het immers fijn als zijn of haar kind uit huis moet worden geplaatst als gevolg van een beperking.

  Gebruik van uw PGB in Enschede

  Gebruik uw persoonsgebonden budget om PGB-begeleiding aan kinderen in Enschede te financieren voor uw kind. Deze persoonlijke, individuele begeleiding kan door een ervaren zorgverlener geboden worden. We gaan samen in gesprek om te kijken welke begeleiding nodig is om uw kind zelfstandig te kunnen laten functioneren. Een persoonlijke aanpak en maatwerk staan altijd voorop. In overleg met ouders en het kind zelf als deze al wat ouder is, overleggen we wat nodig is. U wilt immers dat uw kind zo zelfstandig mogelijk kan blijven leven, op de manier die voor hem of haar het prettigst is.

  Meer informatie over PGB-begeleiding

  Wilt u meer weten over PGB-begeleiding aan kinderen in Enschede? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden samen door te spreken.

  Contact Info

  Vaardig Verder
  Begeleiding en advies bij de ontwikkeling van kinderen
  Regio Enschede