[honeypot vaardigverder-814]

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

U kunt mij ook bellen op
06 16440689

Of een mail sturen naar
info@vaardigverder.nl

PGB-begeleiding in Enschede aanvragen.

PGB staat voor “persoonsgebonden budget”, wat in het leven geroepen is voor mensen met een ernstige ziekte of een handicap. Ook wanneer u te maken heeft met autisme of een soortgelijke beperking, kunt u soms aanspraak maken op een “persoonsgebonden budget”. Heeft u PGB-begeleiding nodig in Enschede of de omgeving hiervan? Reken in dat geval op een ervaren zorgverlener. Niet alleen wanneer u zelf te maken heeft met autisme kan de hulp van een ervaren zorgverlener wenselijk zijn. Mogelijk heeft uw zoon of dochter autisme, waardoor zijn of haar zelfstandig functioneren veel tijd en energie van u vergt. Een ervaren zorgverlener kan de zelfredzaamheid van uw kind vergroten, waardoor uw gezin niet ontwricht wordt.

Passende hulp van een ervaren zorgverlener

Ik bied geen hulp bij het schoonmaken van de badkamer, of het lappen van uw ramen. Wat ik wel doe, is het bieden van persoonlijke begeleiding aan uw kinderen zoals bij autisme, ADHD, of een verstandelijke beperking. Deze begeleiding zorgt ervoor dat uw kind thuis kan blijven wonen en u als gezin goed kunt blijven functioneren. Dit is fijn voor u kind en fijn voor u als ouder! Geen ouder vindt het immers fijn als zijn of haar kind uit huis moet worden geplaatst als gevolg van een beperking.

Gebruik van uw PGB in Enschede

Gebruik uw persoonsgebonden budget om PGB-begeleiding in Enschede te krijgen voor uw kind. Deze begeleiding kan door een ervaren zorgverlener geboden worden. Zij gaat samen met u om tafel, om te kijken welke begeleiding nodig is om uw kind zelfstandig te kunnen laten functioneren. De benodigde begeleiding kan per persoon sterk verschillen. Een persoonlijke aanpak staat om deze reden bij ons voorop! U wilt immers dat uw kind zo zelfstandig mogelijk kan blijven leven, op de manier dat dit voor hem of haar het prettigst is. Wij proberen die manier samen met u en uw kind te vinden.

Meer informatie over PGB-begeleiding

Wilt u meer weten over PGB-begeleiding in Enschede? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact op, om de mogelijkheden samen door te spreken. Vaak blijkt er meer mogelijk te zijn, dan men denkt.

Contact Info

Vaardig Verder
Begeleiding en advies bij de ontwikkeling van kinderen
Regio Enschede