[honeypot vaardigverder-814]

  Vraag vrijblijvend een gesprek aan

  U kunt mij bellen op
  0616440689

  Of e-mailen naar
  info@vaardigverder.nl

  Psychische en emotionele problemen verwerken. Zonder praten.

  ReAttach psychische en emotionele problemen verwerken

  ReAttachDoor ReAttach kunt u snel uw psychische en emotionele problemen verwerken, zoals trauma’s, angst, burn-out en (nare) gebeurtenissen. Zonder over deze gebeurtenissen te hoeven praten.  Cliënten ervaren door ReAttach een “opgeruimd hoofd”, minder klachten en minder stress.

  Gemiddeld zijn er 5 sessies, verspreid over 3 maanden tijd nodig. De methodiek is geschikt voor volwassenen en kinderen om psychische en emotionele problemen te verwerken.

  ReAttach is een methodiek waarbij een cliënt niet hoeft te praten. Door middel van ritmische aanraking van uw handen, stemgebruik en denkopdrachten, wordt uw alertheidsniveau, concentratie en emotiebeleving tijdens de sessies ReAttach voor u gereguleerd. Er komt hierdoor een informatieverwerkingsproces op gang waardoor u opgedane ervaringen, nare gebeurtenissen en problemen gaat verwerken.

  Deze methodiek is heel geschikt als u het gevoel heeft telkens tegen dezelfde problemen aan te lopen, u geen overzicht kunt krijgen over uw problemen en/of uw hoofd “vol” zit. Ook als u het gevoel heeft dat het leven u overkomt en u er geen controle over heeft, is ReAttach heel geschikt voor u.

  Mijn leven is veranderd.

  ReAttach is geschikt bij diverse klachten, zowel voor volwassenen als kinderen. U kunt denken aan:

  • angstige en depressieve gevoelens
  • burn-out klachten
  • trauma’s
  • niet lekker in je vel zitten
  • boos en opstandig gedrag
  • identiteitsproblemen: wie ben ik?
  • gedragsproblemen bij kinderen (Hierbij worden zowel de ouders als kinderen betrokken bij de sessies)

  Door ReAttach lukt het u weer bewust en relaxed te reageren op situaties waar u voorheen geprikkeld op reageerde. U wordt weer bewust van uw eigen gedrag en reacties op gebeurtenissen. Hierdoor lukt het beter om met problemen om te gaan en aan gedragsverandering te werken. 

  Ik voel me zekerder en rustiger.

  Wilt u nu snel uw psychische en emotionele problemen verwerken?

  Dan kunt u bellen of mailen om een afspraak te maken. U kunt voor meer informatie ook kijken op de website van ReAttach (www.reattach.nl).

  Contact Info

  Vaardig Verder
  Begeleiding en advies bij de ontwikkeling van kinderen
  Regio Enschede

  ReAttach