[contact-form-7 id="214" title="Vrijblijvend gesprek"]

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

U kunt mij bellen op
0616440689

Of e-mailen naar
info@vaardigverder.nl

Psychische en emotionele problemen verwerken. Zonder praten.

ReAttach psychische en emotionele problemen verwerken

ReAttachDoor ReAttach kunt u snel uw psychische en emotionele problemen verwerken, zoals trauma’s, angst, burn-out, en (nare) gebeurtenissen. Tijdens de sessies hoeft u niet over deze gebeurtenissen te praten.

Deze methodiek is heel geschikt als u het gevoel heeft telkens tegen dezelfde problemen aan te lopen, u geen overzicht kunt krijgen over uw problemen en uw hoofd “vol” zit. 

ReAttach is een methodiek waarbij een cliënt niet hoeft te praten. Door middel van ritmische aanraking van uw handen, stemgebruik en denkopdrachten, wordt uw alertheidsniveau, concentratie en emotiebeleving tijdens de sessies ReAttach voor u gereguleerd. Er komt hierdoor een informatieverwerkingsproces op gang waardoor u opgedane ervaringen, nare gebeurtenissen en problemen gaat verwerken.

Door ReAttach kunt u weer bewust en ontspannen reageren op situaties. U wordt meer bewust van uw eigen gedrag. Het lukt hierdoor beter om met moeilijke situaties om te gaan en aan gedragsverandering te werken. Overlevingsmechanismen zijn niet meer nodig. Hierdoor zult u al gauw merken dat u zich prettiger gaat voelen in uw dagelijks leven. 

Cliënten ervaren door ReAttach meer overzicht over hun problemen, een “opgeruimd hoofd” en minder stress. Zij voelen zich meer authentiek en krijgen meer zelfvertrouwen. 

Voor een goed resultaat zijn er 5 sessies, verspreid over 3 maanden tijd nodig. ReAttach is geschikt voor volwassenen en kinderen.

Mijn leven is veranderd.

ReAttach is geschikt bij diverse klachten, zowel voor volwassenen als kinderen. U kunt denken aan:

  • angstige en depressieve gevoelens
  • overlevingsmechanismen
  • burn-out klachten
  • trauma’s
  • niet lekker in je vel zitten
  • boos en opstandig gedrag
  • identiteitsproblemen: wie ben ik?
  • gedragsproblemen bij kinderen

Ik voel me zekerder en rustiger.

Wilt u nu snel uw psychische en emotionele problemen verwerken?

Dan kunt u bellen of mailen om een afspraak te maken. U kunt voor meer informatie ook kijken op de website van ReAttach (www.reattach.nl).

Contact Info

Vaardig Verder
Begeleiding en advies bij de ontwikkeling van kinderen
Regio Enschede

ReAttach