[honeypot vaardigverder-814]

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

U kunt mij ook bellen op
06 16440689

Of een mail sturen naar
info@vaardigverder.nl

Een betrouwbare zorgaanbieder in Enschede.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele zorgaanbieder in Enschede, of de omgeving hiervan? Neem in dat geval eens een kijkje op deze website! Een ervaren en deskundige orthopedagoog biedt verschillende zorgdiensten aan, die gericht zijn op de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Niet alleen met opvoedproblemen kunt u hier terecht, ook voor sociaal-emotionele problemen of -achterstanden zoals autisme of ADHD. Door samen het probleem van uw kind in kaart te brengen, kunnen we voor een doelgerichte aanpak zorgen om erger te voorkomen. Dit is niet alleen fijn voor uzelf, maar vooral ook voor uw kind!

Bij problemen is het verstandig om zo snel mogelijk hulp te zoeken. Des te eerder u immers hulp inschakelt, des te minder lang zal het duren voordat u en uw kind de problemen effectief kunnen aanpakken. Het is logischerwijs niet altijd mogelijk om problemen volledig op te lossen. Een stoornis als AHDH of autisme blijft immers altijd aanwezig in het karakter van uw kind. In dat geval kunt u rekenen op advies om hier op de juiste wijze mee om te gaan.

Zorgaanbieder in Enschede voor opvoedproblemen

Deze zorgaanbieder in Enschede biedt de hulp van een ervaren orthopedagoog. Een orthopedagoog is opgeleid om problemen bij kinderen en ouders in kaart te brengen. Daarna kan begonnen worden aan het opstellen van een plan van aanpak om de problemen te verminderen. Hoe kunnen sociaal-emotionele problemen verminderd worden? Op welke manier kunt u omgaan met een kind die moeilijk luistert? Enzovoorts.

Als zorgaanbieder in Enschede is het belangrijk om een positieve en vertrouwelijke band met cliënten te hebben. Er zullen regelmatig gesprekken worden gevoerd, waarin we samen de voortgang van de hulp bespreken en kijken welke hulp nog nodig is.

Meer informatie over onze zorgdiensten?

Wilt u meer weten over de diensten van een ervaren zorgaanbieder in Enschede? U wordt van harte uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens een eerste kennismaking kijken we of het klikt en maken we een globale inschatting van de probleemsituatie. Op basis hiervan wordt bekeken hoe u geholpen kunt worden bij opvoedproblemen, autisme, ADHD, of sociaal-emotionele problemen bij kinderen.

Contact Info

Vaardig Verder
Begeleiding en advies bij de ontwikkeling van kinderen
Regio Enschede