[contact-form-7 id="214" title="Vrijblijvend gesprek"]

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

U kunt mij bellen op
0616440689

Of e-mailen naar
info@vaardigverder.nl

Begeleiding bij ADHD in Enschede.

ADHD is een van de meest voorkomende ontwikkelingsstoornissen bij kinderen. Een van de symptomen van ADHD is dat kinderen vaak veel moeite hebben om zich te concentreren op een bepaalde taak. Kort nadat zij aan de taak begonnen zijn, worden ze afgeleid door andere dingen in hun omgeving. Dit maakt dat veel kinderen met ADHD in Enschede te maken krijgen met problemen op school of thuis. Begeleiding bij ADHD in Enschede kan wenselijk zijn op het moment dat het ouders of kinderen niet meer lukt om met de symptomen van ADHD om te gaan.

Voor kinderen met ADHD en hun ouders kan begeleiding of ondersteuning nodig zijn. Deze ondersteuning kan bestaan uit het leren omgaan met de gevolgen van ADHD op het dagelijks functioneren. Uw kind kan geholpen worden bij plannen, organiseren en het leren inzetten van de sterke kanten en kwaliteiten van uw kind met ADHD zoals zijn creativiteit.

Vormen van begeleiding bij ADHD in Enschede

Een orthopedagoog kan begeleiding geven aan uw kind met ADHD. Een orthopedagoog bespreekt op welke manier u als ouder uw kind met ADHD ondersteunt en hulp geeft. Hoe zorgt u dat uw kind met ADHD beter leert plannen? Heeft mijn kind met ADHD een prikkelarme omgeving of juist een prikkelrijke omgeving nodig om zich beter te kunnen concentreren? Wat kunt u in uw eigen omgeving veranderen waardoor uw kind met ADHD zich zo prettig mogelijk ontwikkelt?

Ouders van kinderen met ADHD kunnen worden geholpen door regelmatig gesprekken te hebben met een orthopedagoog. Samen bespreken we welke problemen u ervaart in het contact met uw kind met ADHD. U krijgt inzicht en praktische tips waardoor hoe u leert hoe u het beste op uw kind met ADHD kunt reageren in verschillende situaties.

Meer informatie over begeleiding bij ADHD

Wilt u meer weten over de begeleiding bij ADHD in Enschede? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact op. Samen bekijken we op welke manier we u en uw kind het beste kunnen helpen.

Contact Info

Vaardig Verder
Begeleiding en advies bij de ontwikkeling van kinderen
Regio Enschede