Zet de eerste stap naar verandering

  U kunt mij bellen op
  0616440689

  Of e-mailen naar
  info@vaardigverder.nl

  Wie is Vaardig Verder?

  Janneke Meijer

  Janneke MeijerIk heb al vanaf jonge leeftijd veel interesse in mensen en de pedagogiek en psychologie. Om die reden heb ik de studies maatschappelijk werk en orthopedagogiek afgerond en ben ik nu werkzaam in mijn eigen praktijk Vaardig Verder als orthopedagoog en gezinsbegeleider.

  Mensen zien mij als een rustig, vriendelijk en betrokken persoon. Ook ben ik een echte wereldverbeteraar en zie ik het liefst dat iedereen rekening houdt met elkaar en naar elkaar luistert. Een goede opvoeding is de basis voor elk kind om uit te groeien tot een stabiele volwassene.

  Ik vind het belangrijk dat kinderen (en volwassenen!) mogen zijn wie ze zijn en dat er respectvol naar ze wordt geluisterd. Wel met duidelijkheid en grenzen, zodat het kind eerst een veilige haven voelt. Vanuit die veiligheid kan het zichzelf gaan losmaken en succesvol op eigen benen staan.

  Sinds ik moeder ben van twee verschillende kinderen met ieder hun eigen persoonlijkheid en aanpak die helpt, kan ik me goed verplaatsen in ouders van kinderen met ontwikkelingsproblemen.

  Ik weet dat standaardtips niet altijd werken wanneer jouw kind zich anders ontwikkelt dan gemiddeld.

  Vaardig Verder biedt hulp aan gezinnen waarbij de opvoeding niet “volgens het boekje” lukt. Bijvoorbeeld doordat uw kind ontwikkelingsproblemen heeft, zoals bij adhd/autisme, verstandelijke beperking of hechtingsproblematiek of door gezinsomstandigheden zoals scheiding of ziekte bij ouders.

  Vaardig Verder kijkt verder naar wat specifiek nodig is in uw gezin. Ik help jullie graag, zodat jullie je weer prettig voelen, het contact tussen ouder en kind verbetert en de opvoeding minder zwaar wordt. 

  Voor kinderen die worstelen met sociaal-emotionele problemen, gepest worden of faalangst, planning, structuur en dagritme, bied ik kindertherapie aan.

  Daarnaast zijn er SamenSpeelAfspraakjes voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben tijdens het spelen met andere kinderen.

  Ik help jullie graag verder als gezin. Neem contact op voor een kennismaking.

  Contact Info

  Vaardig Verder
  Gezinsondersteuning en kindertherapie
  Regio Twente