[honeypot vaardigverder-814]

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

U kunt mij ook bellen op
06 16440689

Of een mail sturen naar
info@vaardigverder.nl

Wie is Vaardig Verder?

Janneke Meijer

Janneke MeijerVaardig Verder is de praktijk van Janneke Meijer (freelance orthopedagoog en maatschappelijk werker/ zzp’er).

Doordat ik als zelfstandige zonder personeel werk, wordt u snel en prettig geholpen door één persoon. Gestreefd wordt om binnen een week een afspraak te plannen. Bovendien is er geen wachtlijst.

Indien u overdag werkzaam bent, kunnen afspraken ook buiten kantoortijden plaatsvinden.

Vaardig Verder biedt ambulante begeleiding en ondersteuning aan gezinnen. Dit betekent dat ik bij u thuis kom voor afspraken. In overleg kan het ook op neutraal terrein plaatsvinden.

Tijdens en na mijn studie heb ik voornamelijk ervaring opgedaan in het werkveld van de jeugdzorg. Daarbij lag de focus op het geven van pedagogische begeleiding en het uitvoeren van casemanagement. Kortom: begeleiding voor kinderen en ouders die een extra steuntje konden gebruiken bij de opvoeding en ontwikkeling van hun kind.

Sinds enkele jaren werk ik ook met veel passie met kinderen met een ontwikkelingsachterstand, adhd, autisme en autisme-spectrumstoornissen. Deze individuele begeleiding met een doelgroep die zeer specifieke begeleiding nodig heeft en waarbij geen moment hetzelfde is, spreekt mij erg aan.

Om beide ervaringen met elkaar te kunnen combineren besloot Janneke om Vaardig Verder op te richten.
Vaardig Verder richt zich op (ouders van) kinderen met èn zonder ontwikkelingsstoornis.

Vaardig Verder biedt een persoonlijk, op de cliënt afgestemd hulpaanbod.

Als u specifieke wensen heeft die niet vermeld staan op de website, kunt u altijd contact opnemen om te bespreken wat mogelijk is.

Contact Info

Vaardig Verder
Begeleiding en advies bij de ontwikkeling van kinderen
Regio Enschede