Zet de eerste stap naar verandering

  U kunt mij bellen op
  0616440689

  Of e-mailen naar
  info@vaardigverder.nl

  Wie is Vaardig Verder?

  Janneke Meijer

  Janneke MeijerVaardig Verder is de praktijk van Janneke Meijer, orthopedagoog en maatschappelijk werker gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan kinderen en hun ouders (jeugd en gezinsbegeleiding) bij kinderen met of zonder ontwikkelingsachterstand.

  Doordat ik als zelfstandige zonder personeel werk, wordt u snel en prettig geholpen door één persoon. Gestreefd wordt om binnen een week een afspraak te plannen. Bovendien is er geen wachtlijst.

  Indien u overdag werkzaam bent, kunnen afspraken ook buiten kantoortijden plaatsvinden.

  Vaardig Verder biedt ambulante begeleiding en ondersteuning. Dit betekent dat ik bij u thuis kom voor afspraken. In overleg kan het ook op neutraal terrein plaatsvinden.

  Tijdens en na mijn studie heb ik voornamelijk ervaring opgedaan in het werkveld van de jeugdzorg. Daarbij lag de focus op het geven van pedagogische begeleiding en het uitvoeren van casemanagement. Kortom: begeleiding aan gezinnen die hulp konden gebruiken bij de opvoeding en ontwikkeling van hun kind.

  Sinds jaren werk ik ook met veel passie met kinderen met een ontwikkelingsachterstand, adhd, autisme of sociaal-emotionele problemen. Deze individuele begeleiding aan kinderen die zeer specifieke begeleiding nodig hebben en waarbij geen moment hetzelfde is, spreekt mij erg aan.

  Om beide ervaringen met elkaar te kunnen combineren besloot Janneke om in 2012 Vaardig Verder op te richten.
  Vaardig Verder richt zich op het geven van begeleiding aan ouders, kinderen of gezinnen van kinderen met èn zonder ontwikkelingsstoornis.

  Naast het geven van begeleiding aan kinderen en gezinnen, geef ik ook behandelingen ReAttach bij mensen met psychische of emotionele problemen.

  Vaardig Verder biedt een persoonlijk op de cliënt afgestemd hulpaanbod. Ik vind het belangrijk dat de cliënt voorop staat en zelf mee kan denken over wat hij nodig heeft. Mijn kennis en jouw ervaring maken samen dat het werkt.

  Als u specifieke wensen heeft die niet vermeld staan op de website, kunt u altijd contact opnemen om te bespreken wat mogelijk is.

  Contact Info

  Vaardig Verder
  Gezinsondersteuning en kindertherapie
  Regio Twente