[honeypot vaardigverder-814]

  Vraag vrijblijvend een gesprek aan

  U kunt mij bellen op
  0616440689

  Of e-mailen naar
  info@vaardigverder.nl

  Begeleiding aan kinderen.
  Versterk(t) je kind.

  Hulp bij onder andere

  Vaardig Verder helpt kinderen met èn zonder ontwikkelingsstoornis. Twijfelt u of ik u kan helpen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

  Autisme

  Uw kind ondersteunen in het dagelijks leven, zodat hij zo optimaal mogelijk en zo zelfstandig mogelijk kan (gaan) functioneren. Denk hierbij aan een dagplanning maken, structuur bieden, sociale situaties verduidelijken, prikkelniveau hanteerbaar houden, leren omgaan met zijn of haar beperkingen en mogelijkheden.

  ADHD

  Uw kind ondersteunen bij het maken van een dag- en weekplanning, leren organiseren en plannen van zijn bezigheden, structuur en regie bieden. Uw kind leren omgaan met zijn mogelijkheden en beperkingen, zodat hij zo optimaal mogelijk zelfstandig kan leven.

  Brengt rust, overzicht en duidelijkheid.

  Problemen thuis en op school

  Uw kind ondersteunen op sociaal-emotioneel gebied. Leren omgaan met moeilijke situaties, zoals (faal)angst, gepest worden, niet opkomen voor zichzelf, omgaan met leeftijdsgenoten, leren omgaan met conflicten. Er wordt gekeken wat nodig is voor uw kind op school of thuis om zich prettig te voelen in de situatie, zodat hij zich van hieruit zo positief mogelijk kan ontwikkelen.

  Ziet mogelijkheden en kansen bij kinderen zoals ze zijn.

  Contact Info

  Vaardig Verder
  Begeleiding en advies bij de ontwikkeling van kinderen
  Regio Enschede