Zet de eerste stap naar verandering

  U kunt mij bellen op
  0616440689

  Of e-mailen naar
  info@vaardigverder.nl  Therapie en begeleiding aan kinderen. Versterk je kind verder in zijn ontwikkeling.

  Therapie en begeleiding aan kinderen

  Voorbeelden waarbij uw kind geholpen kan worden. Neem contact op voor vragen omtrent uw specifieke situatie.


  Sociale en emotionele problemen

  Uw kind ondersteunen op sociaal en emotioneel gebied. Leren omgaan met moeilijke situaties, zoals (faal)angst, gepest worden, niet opkomen voor zichzelf, omgaan met leeftijdsgenoten, leren omgaan met conflicten. Er wordt gekeken wat nodig is voor uw kind op school of thuis om zich prettig te voelen in de situatie, zodat hij zich van hieruit zo positief mogelijk kan ontwikkelen.

  Ziet mogelijkheden en kansen bij kinderen zoals ze zijn.

  Autisme

  Uw kind ondersteunen in het dagelijks leven, zodat hij zo optimaal mogelijk en zo zelfstandig mogelijk kan (gaan) functioneren. Denk hierbij aan een dagplanning maken, structuur bieden, sociale situaties verduidelijken, prikkelniveau hanteerbaar houden, leren omgaan met zijn of haar mogelijkheden.

  ADHD

  Uw kind ondersteunen bij het maken van een dag- en weekplanning, leren organiseren en plannen van zijn bezigheden, structuur en regie bieden. Uw kind leren omgaan met zijn mogelijkheden, zodat hij zo optimaal mogelijk zelfstandig kan leven.

  Brengt rust, overzicht en duidelijkheid.

  SamenSpeelAfspraakjes

  Uw kind ondersteunen bij het leren aangaan van sociale contacten. Een ontspannen middag samen (leren) spelen onder begeleiding. Door gerichte aandacht en sturing, krijgt uw kind de mogelijkheid sociale vaardigheden te leren. Kijk op de pagina van de SamenSpeelAfspraakjes voor meer informatie.

  Contact Info

  Vaardig Verder
  Gezinsondersteuning en kindertherapie
  Regio Twente