Zet de eerste stap naar verandering

  U kunt mij bellen op
  0616440689

  Of e-mailen naar
  info@vaardigverder.nl

  Tarieven 2024

  Tarieven 2024

  Gratis kennismaking ouders/kinderen

  Wanneer u behoefte heeft aan gezinsondersteuning, kindertherapie of begeleiding kunt u contact opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek in regio Twente. U kunt dan ervaren of u een klik heeft.

  Start van de ondersteuning, therapie of begeleiding

  Na de kennismaking gaat de hulp van start en zullen we dieper ingaan op uw situatie en uw wensen. We bespreken welke doelen u heeft. Deze komen te staan in een zorgplan. Dit plan krijgt u na het gesprek toegestuurd. Eveneens zal u gevraagd worden een zorgovereenkomst te tekenen, waarin u aangeeft akkoord te gaan met de hulp. Een voorbeeld hiervan kunt u alvast per mail opvragen.

  Vergoedingen 2024

  Vaardig Verder heeft in 2024 een overeenkomst met de Twentse gemeenten om jeugdhulp te mogen leveren vanuit de Jeugdwet. Dat betekent dat u de zorg via de gemeente vergoed kunt krijgen. U neemt hiervoor contact op met een wijkcoach/wijkteam van uw woonplaats. Ook een (huis)arts of gecertificeerde instelling (bijvoorbeeld een gezinsvoogd) mag doorverwijzen voor hulp. Heeft u een persoonsgebonden budget, dan kunt u de begeleiding aan kinderen hieruit vergoeden.

  Zelf betalen

  Wilt u de hulp zelf betalen? Dat kan ook. De online hulp-programma’s en de SamenSpeelAfspraakjes zijn (ook) voor eigen rekening.

  Therapie en begeleiding aan kinderen €75,- per uur
  Gezinsondersteuning €85,- per uur
  SamenSpeelAfspraakjes €25,- per keer
  Online hulp-programma's €200/250 per keer
  Reiskosten regio Twente Geen reiskosten

  Contact Info

  Vaardig Verder
  Gezinsondersteuning en kindertherapie
  Regio Twente