[contact-form-7 id="214" title="Vrijblijvend gesprek"]

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

U kunt mij bellen op
0616440689

Of e-mailen naar
info@vaardigverder.nl

Tarief en vergoedingen

Tarieven

Vrijblijvend gesprek

Wanneer u interesse heeft in Vaardig Verder kunt u contact opnemen voor een eerste kennismakingsgesprek. U kunt dan ervaren of u een klik heeft. Ook als u twijfelt of er wel hulp nodig is, kunt u dit vrijblijvende gesprek aanvragen. In dit gesprek wordt uw situatie besproken, wordt bekeken wat ik voor u kan betekenen en hoe globaal de opzet van de hulp of het geven van het advies er uit kan zien.

Intake-gesprek

Na het eerste gesprek volgt een uitgebreider intake-gesprek. In dit gesprek zullen we dieper ingaan op uw situatie en uw wensen. We bespreken welke doelen u heeft. De doelen waaraan gewerkt gaat worden, komen te staan in een zorgplan. Dit plan krijgt u na het gesprek toegestuurd. Eveneens zal u gevraagd worden een zorgovereenkomst te tekenen, waarin u aangeeft akkoord te gaan met de hulp.

Vergoedingen

Vaardig Verder heeft een overeenkomst met de Twentse gemeenten om hulp te mogen leveren vanuit de Jeugdwet. Dat betekent dat u de zorg via de gemeente vergoed kunt krijgen. U neemt hiervoor contact op met een wijkcoach van uw woonplaats. Ook een (huis)arts of gecertificeerde instelling (bijvoorbeeld een gezinsvoogd) mag doorverwijzen voor hulp. Heeft u een persoonsgebonden budget, dan kunt u de begeleiding aan kinderen hieruit vergoeden.

Particuliere tarieven

Heeft u geen vergoeding voor zorg vanuit de gemeente, dan kunt u gewoon bij Vaardig Verder terecht, maar dan dient u zelf de hulp te financieren. Hetzelfde geldt voor de SamenSpeelAfspraakjes en de behandelingen ReAttach.

Begeleiding aan kinderen €50,- per uur
Opvoedingsondersteuning en advies €75,- per uur
Advies aan professionals Prijs op offertebasis
ReAttach therapie €60,- per sessie
SamenSpeelAfspraakjes €15,- per keer
Reiskosten regio Twente Geen reiskosten
Reiskosten elders € 0,30 cent per kilometer

Contact Info

Vaardig Verder
Begeleiding en advies bij de ontwikkeling van kinderen
Regio Enschede