[honeypot vaardigverder-814]

  Vraag vrijblijvend een gesprek aan

  U kunt mij bellen op
  0616440689

  Of e-mailen naar
  info@vaardigverder.nl

  Tarief en vergoedingen

  Tarieven

  Vrijblijvend gesprek

  Wanneer u interesse heeft in Vaardig Verder kunt u contact opnemen voor een eerste kennismakingsgesprek. U kunt dan ervaren of u een klik heeft. Ook als u twijfelt of er wel hulp nodig is, kunt u dit vrijblijvende gesprek aanvragen. In dit gesprek wordt uw situatie besproken, wordt bekeken wat ik voor u kan betekenen en hoe globaal de opzet van de hulp of het geven van het advies er uit kan zien.

  Intake-gesprek

  Na het eerste gesprek volgt een uitgebreider intake-gesprek. In dit gesprek zullen we dieper ingaan op uw situatie en uw wensen. We bespreken welke doelen u heeft. De doelen waaraan gewerkt gaat worden, komen te staan in een zorgplan. Dit plan krijgt u na het gesprek toegestuurd. Eveneens zal u gevraagd worden een zorgovereenkomst te tekenen, waarin u aangeeft akkoord te gaan met de hulp.

  Vergoedingen

  Vaardig Verder heeft een overeenkomst met de Twentse gemeenten om hulp te mogen leveren vanuit de Jeugdwet. Dat betekent dat u de zorg via de gemeente vergoed kunt krijgen. U neemt hiervoor contact op met een wijkcoach van uw woonplaats. Ook een (huis)arts of gecertificeerde instelling (bijvoorbeeld een gezinsvoogd) mag doorverwijzen voor hulp. Heeft u een persoonsgebonden budget, dan kunt u de begeleiding aan kinderen hieruit vergoeden.

  Particuliere tarieven

  Heeft u geen vergoeding voor zorg vanuit de gemeente, dan kunt u gewoon bij Vaardig Verder terecht, maar dan dient u zelf de hulp te financieren. Hetzelfde geldt voor de SamenSpeelAfspraakjes en de behandelingen ReAttach.

  Begeleiding aan kinderen €70,- per uur
  Opvoedingsondersteuning en advies €85,- per uur
  Advies aan professionals Prijs op offertebasis
  ReAttach therapie €60,- per sessie
  SamenSpeelAfspraakjes €25,- per keer
  Reiskosten regio Twente Geen reiskosten
  Reiskosten elders € 0,30 cent per kilometer

  Contact Info

  Vaardig Verder
  Begeleiding en advies bij de ontwikkeling van kinderen
  Regio Enschede