[honeypot vaardigverder-814]

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

U kunt mij ook bellen op
06 16440689

Of een mail sturen naar
info@vaardigverder.nl

Tarieven

Vrijblijvend gesprek

Wanneer u interesse heeft in Vaardig Verder kunt u contact opnemen voor een eerste kennismakingsgesprek. Ook als u twijfelt of er hulp nodig is, kunt u altijd dit vrijblijvende gesprek aanvragen. In dit eerste gesprek wordt uw situatie besproken, wordt bekeken wat Vaardig Verder voor u kan betekenen en hoe globaal de opzet van de hulp of het geven van het advies er uit kan zien.

Intake-gesprek

Na het eerste gesprek volgt een uitgebreider intake-gesprek. In dit gesprek zullen we dieper ingaan op de doelen en de frequentie van de begeleiding.
De doelen waaraan gewerkt gaat worden, komen te staan in een zorgplan. Dit plan krijgt u na het gesprek toegestuurd. Eveneens zal u gevraagd worden een zorgovereenkomst te tekenen, waarin u aangeeft akkoord te gaan met de begeleiding.

Vergoedingen gemeente

Vaardig Verder heeft een overeenkomst met de 14 Twentse gemeenten om hulp te mogen leveren vanuit de Jeugdwet. Dat betekent dat u de zorg via de gemeente vergoed kunt krijgen. U neemt hiervoor contact op met een wijkcoach van uw woonplaats. Het gaat dan om het geven van begeleiding aan kinderen en het geven van opvoedingsondersteuning aan ouders.
Heeft u een persoonsgebonden budget, dan kunt u de begeleiding aan kinderen hieruit vergoeden.

Particuliere tarieven

Heeft u geen vergoeding voor zorg vanuit de gemeente, dan kunt u gewoon bij Vaardig Verder terecht, maar dan dient u zelf de hulp te financieren. Hetzelfde geldt voor de SamenSpeelAfspraakjes en de behandelingen ReAttach.

Begeleiding aan kinderen €45,- per uur
Opvoedingsondersteuning en advies €60,- per uur
Advies aan professionals Prijs op offertebasis
ReAttach therapie €60,- per sessie
SamenSpeelAfspraakjes € 10 per keer
Reiskosten regio Twente Geen reiskosten
Reiskosten elders € 0,30 cent per kilometer

Contact Info

Vaardig Verder
Begeleiding en advies bij de ontwikkeling van kinderen
Regio Enschede