[contact-form-7 id="214" title="Vrijblijvend gesprek"]

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

U kunt mij bellen op
0616440689

Of e-mailen naar
info@vaardigverder.nl

Hulp van een orthopedagoog in Enschede.

U kunt hulp van een orthopedagoog in Enschede nodig hebben wanneer het u als ouders niet meer lukt met de problemen van uw kind om te gaan. Heeft u moeite met de opvoeding of het gedrag van uw kind(eren)? Bijvoorbeeld omdat er sprake is van een ontwikkelingsachterstand zoals adhd of autisme? Heeft uw kind sociaal-emotionele problemen of gedragsproblemen door wat hij heeft meegemaakt? Als ouder kan het soms lastig zijn om geduldig op uw kind te reageren. Een orthopedagoog kan ondersteunen en leren omgaan met het gedrag en de ontwikkelingsproblemen van uw kind.

Werk van een orthopedagoog in Enschede

Het werk van een orthopedagoog is gericht op de opvoeding en ontwikkeling van kinderen, zoals bij gedragsproblemen of leerproblemen. Een orthopedagoog bekijkt welke problemen er spelen en hoe deze verholpen kunnen worden.
Kinderen ontwikkelen zich alleen voldoende als zij zich veilig voelen in hun eigen omgeving, zoals thuis, op school en bij vrienden. Een orthopedagoog biedt hulp zodat kinderen zich weer veilig en goed kunnen ontwikkelen in hun eigen omgeving.
Een orthopedagoog houdt rekening met het eigen karakter van het kind, met de ouders en alle omstandigheden en gebeurtenissen die in het leven van dit gezin een rol hebben spelen.

Professionele hulp bij ontwikkelingsproblemen

Op het moment dat het u zelf niet meer lukt om de problemen van uw kind op te lossen, is het verstandig om de hulp van een orthopedagoog in Enschede in te schakelen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Samen zoeken we naar oplossingen voor de problemen van u en uw kind.

Contact Info

Vaardig Verder
Begeleiding en advies bij de ontwikkeling van kinderen
Regio Enschede