Zet de eerste stap naar verandering

  U kunt mij bellen op
  0616440689

  Of e-mailen naar
  info@vaardigverder.nl

  Gezinsondersteuning. Voor een fijne gezinssituatie.

  Ondersteuning bij de opvoeding

  Geschikt voor gezinnen die zich hierin herkennen: Wanneer jullie al veel geprobeerd hebben, maar de opvoeding loopt niet zoals jullie zouden willen. De standaard opvoedtips werken niet voldoende.

  Bij Vaardig Verder kunt u terecht voor specifieke opvoedingsondersteuning in gezinssituaties waar de standaard opvoedtips niet werken.

  Er is in jullie gezin misschien sprake van autisme, adhd, of hechtingsproblemen bij ouder of kind. Maar dit hoeft niet. Ook hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid of een pittig karakter/temperament kan een rol spelen. De opvoeding heeft wat meer uitdaging en vergt een afgestemde aanpak.

  We gaan samen ontdekken welke specifieke aanpak werkt voor jullie gezin. Je ontdekt welke invloed jullie als gezinsleden op elkaar hebben en wat je kunt inzetten om dit te gaan veranderen. Jullie leren elkaars behoeften begrijpen en hierover positief en constructief communiceren.

  Het doel van de opvoedingsondersteuning is het creëren van een fijne gezinssituatie voor alle gezinsleden. Zodat jullie samen verder kunnen en een stevige basis van vertrouwen hebben.

  Na afloop van de gezinsondersteuning begrijpen jullie elkaar beter en kunnen jullie weer beter omgaan met uitdagende situaties. Jullie passen de adviezen zelfstandig toe en gaan weer vaardig verder als gezin.

  Deze vorm van gezinsondersteuning bestaat uit een traject met face-to-face contacten. We bespreken samen welke hoeveelheid nodig is voor jullie gezin.

  Voor milde opvoedingsklachten en minder specifieke situaties is het mogelijk om uit een van de drie online hulpprogramma’s te kiezen. Deze kun je volgen op jouw eigen tempo.

  Contact Info

  Vaardig Verder
  Gezinsondersteuning en kindertherapie
  Regio Twente