Zet de eerste stap naar verandering

  U kunt mij bellen op
  0616440689

  Of e-mailen naar
  info@vaardigverder.nl

  Online hulpaanbod voor ouders. Trainingen afgestemd op jouw gezin.

  Bij lichte tot milde opvoedproblemen

  Bij lichte tot milde problemen in het gezin, kan het handig zijn dat er iemand met jou meekijkt. Heb jij het gevoel dat het alleen niet goed (genoeg) lukt? Heb jij behoefte aan iemand die met je meedenkt over hoe jij de opvoeding vorm geeft? Lukt het jou meestal wel om adviezen zelf te gaan toepassen? Dan zijn de online trainingen ideaal voor jou.

  Deze trainingen volg jij op jouw tempo en ze worden altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De trainingen bevatten een stuk theorie, een algemene presentatie, diverse oefeningen die je zelf kunt uitvoeren en veel persoonlijke adviezen en tips die op maat voor jou worden gemaakt. Om te kunnen afstemmen op jouw gezin hebben we telefonisch contact tijdens de trainingen.

  Kies welke training bij jou past en geef je op. Wil je graag meerdere trainingen gaan volgen? Dan krijg je de tweede training voor de helft van de prijs. Overleg welke training het meest geschikt is om mee te beginnen in jullie situatie.


  Training 1. Gezinsobservatie: 10 tips op maat om jouw gezin te laten bloeien.

  Voor wie?
  Ouders van kinderen tussen de 3 en 18 jaar.

  Wat leer je?
  Stuur jouw video’s op en krijg advies. Met dit advies krijg jij 10 tips op maat om jouw gezin weer soepel te laten draaien. Afgestemd op jouw gezin. Bij elke tip staat duidelijke uitleg en praktische adviezen waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.

  Prijs: €250,-

  Uitgebreide informatie lezen


  Training 2. Meer structuur in je gezin

  Voor wie?
  Ouders van kinderen tussen de 2 en 8 jaar.

  Wat leer je?
  Tijdens deze training leer jij hoe je als ouder meer structuur kunt aanbrengen. Je kind hoeft minder aan jou te hangen. En jij als ouder hebt meer je handen vrij.

  Prijs €200,-

  Uitgebreide informatie lezen


  Training 3. Respectvol benaderen

  Voor wie?
  Geschikt voor (temperamentvolle) ouders van (uitdagende) kinderen tussen de 5 en 12 jaar.

  Wat leer je?
  Door het volgen van deze training leer jij hoe je hoe je positief en respectvol blijft naar je kind. Je kunt op een respectvolle manier voor een goede verbinding met je kind zorgen. Vooral bij uitdagend gedrag. 

  Prijs €200,-

  Uitgebreide informatie lezen

   

  Contact opnemen