Zet de eerste stap naar verandering

  U kunt mij bellen op
  0616440689

  Of e-mailen naar
  info@vaardigverder.nl

  Professionele opvoedingsondersteuning in Enschede.

  Kinderen opvoeden kan een hele uitdaging zijn. Alle ouders ervaren momenten waarop de opvoeding zwaar is en het even niet lukt. Hoeveel u ook van uw kind houdt en hoe goed u het ook probeert. Wanneer u het gevoel krijgt dat de opvoeding van uw kind te vaak te zwaar wordt, kunt u overwegen opvoedingsondersteuning in Enschede in te schakelen.

  Soms kan het door omstandigheden een extra belasting zijn voor ouders om een kind op te voeden, bijvoorbeeld bij kinderen met een ontwikkelingsachterstand, autisme of adhd, of wanneer ouders zelf problemen hebben. In zulke gezinnen kan opvoedingsondersteuning in Enschede wenselijk zijn om de balans tussen draagkracht en draaglast terug te vinden. Kijk op de homepagina voor de mogelijkheden of neem contact op.

  Verschillende vormen van opvoedingsondersteuning in Enschede

  Opvoedingsondersteuning in Enschede kan in verschillende vormen aan u worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan gesprekken met een orthopedagoog. Samen met een professional kunt u pedagogische vaardigheden oefenen. Ook het bespreken van video-opnames van uw gezin kan u helpen bij de opvoeding. Samen met u wordt gezocht naar een manier van opvoeden die voor iedereen in het gezin prettig is. Niet alleen willen we het beste voor uw kind, ook willen we dat u zelf zo min mogelijk stress ervaart bij het opvoeden. Door opvoedingsondersteuning voelt u zich weer zeker als ouder.

  Meer informatie over opvoedingsondersteuning

  Wilt u meer weten over de verschillende vormen van opvoedingsondersteuning in Enschede? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact op, om de mogelijkheden door te spreken. Samen zoeken we naar de beste vorm van opvoedingsondersteuning die bij uw situatie past. Iedere situatie is anders, waardoor u altijd van persoonlijk advies wordt voorzien.

  Contact Info

  Vaardig Verder
  Gezinsondersteuning en kindertherapie
  Regio Twente