[honeypot vaardigverder-814]

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

U kunt mij ook bellen op
06 16440689

Of een mail sturen naar
info@vaardigverder.nl

Professionele opvoedingsondersteuning in Enschede.

Opvoeden is lang niet altijd even gemakkelijk! Uw kind kan bijvoorbeeld erg lastig op te voeden zijn, met autisme of ADHD te maken krijgen, enzovoorts. In dergelijke situaties kan enige opvoedingsondersteuning in Enschede wenselijk zijn. Deze opvoedingsondersteuning hoeft niet altijd door een professionele organisatie geboden te worden. U kunt bijvoorbeeld eerst met andere ouders in uw omgeving praten over de problemen die u ervaart. Wellicht hebben zij soortgelijke problemen zelf ook ervaren in het verleden.

Mochten de gesprekken met andere ouders niet voldoende helpen, dan kunt u op opvoedingsondersteuning in Enschede rekenen! U wordt geholpen de opvoeding van uw kind(eren) te vergemakkelijken.

Verschillende vormen van opvoedingsondersteuning in Enschede

Opvoedingsondersteuning in Enschede kan in verschillende vormen aan u worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan gesprekken met een orthopedagoog of video-opnames. Door samen op zoek te gaan naar de bron van de opvoedproblemen binnen uw gezin, kunnen we voor een doelgerichte aanpak zorgen. Niet alleen willen we het beste voor uw kind, ook willen we dat u zelf zo min mogelijk stress ervaart bij het opvoeden.

Meer informatie over opvoedingsondersteuning

Wilt u meer weten over de verschillende vormen van opvoedingsondersteuning in Enschede? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact op, om de mogelijkheden door te spreken. Samen zoeken we naar de beste vorm van opvoedingsondersteuning die bij uw situatie past. Iedere situatie is anders, waardoor u altijd van persoonlijk advies wordt voorzien.

Tip: kijk ook eens naar cursussen voor het opvoeden van kinderen! Tijdens deze cursussen leert u uw kind op de juiste wijze op te voeden. Daarnaast leert u tijdens deze cursussen andere moeders of vaders kennen, die dezelfde problemen als u ervaren. Dit zal het makkelijker maken om hierover te praten!

Contact Info

Vaardig Verder
Begeleiding en advies bij de ontwikkeling van kinderen
Regio Enschede