Zet de eerste stap naar verandering

  U kunt mij bellen op
  0616440689

  Of e-mailen naar
  info@vaardigverder.nl

  Ontspannen (leren) samen spelen.

  SamenSpeelAfspraakjes voor kinderen

  Samen Speel AfspraakjesVoor kinderen die graag met andere kinderen willen samenspelen, maar niet zo goed weten hoe ze dit moeten doen. Of kinderen die meer vriendjes of vriendinnetjes zouden willen hebben, maar niet weten hoe ze vriendschappen kunnen sluiten of behouden.

  Het doel van de SamenSpeelAfspraakjes is een gezellige, ontspannen middag waarin eveneens ruimte is voor het ontdekken en opdoen van sociale vaardigheden en “samenspeelvaardigheden”.

  Tijdens de middag gaan we lekker spelen en zorg ik ervoor dat alles ontspannen verloopt. Door het geven van gerichte begeleiding en sturing tijdens het spel, zorg ik ervoor dat de kinderen sociale vaardigheden opdoen. Achteraf ontvangt u een kort verslagje over hoe het gegaan is met uw kind en tips voor u als ouder(s).

  Kinderen leren tijdens de SamenSpeelAfspraakjes bijvoorbeeld om rekening te houden met andere kinderen, op hun beurt te wachten of juist meer initiatief te nemen in het spel. 

  Aan de SamenSpeelAfspraakjes kunnen 2 tot 6 kinderen tegelijk deelnemen. Alle kinderen zijn welkom. Er zijn twee leeftijdscategorieën: kinderen van 4 tot en met 8 jaar en kinderen van 9 tot en met 12 jaar.

  Wat we gaan doen is in overleg met de deelnemers, maar denk bijvoorbeeld aan sport-en-spel, knutselen, spelletjes doen. Deelnemende kinderen kunnen vooraf zelf aangeven wat zij leuk vinden om te doen, zodat hier zoveel mogelijk rekening mee gehouden kan worden.

  De SamenSpeelAfspraakjes duren gemiddeld 1,5 uur en vinden plaats op een zaterdag- of op een woensdagmiddag in Enschede, Hengelo, Oldenzaal of omstreken.

  Deelname bedraagt 25 euro per keer. Als uw kind vaker wil komen, dan kunt u een 5-strippenkaart kopen voor 100 euro. Deze is een jaar lang geldig.

  U kunt uw kind opgeven door middel van het contactformulier of door even te bellen.

  Contact Info

  Vaardig Verder
  Gezinsondersteuning en kindertherapie
  Regio Twente